Päästetään pikkulapset irti! Huippuhauska perheloma Levi Hotel Spassa

13.06.2019

Levi Hotel Spasta löydät kaiken tarpeellisen lasten hauskanpitoon! Ailu Family Fun -leikkimaailmassa lapset voivat puuhata, peuhata, pelata, keilata, hyppiä, pomppia, temppuilla ja hassutella. Myös kylpylä tarjoaa lapsille monenlaista mukavaa paitsi ulkoaltaissa myös sisällä lasten omissa altaissa. Lasten huippuhauskan loman kruunaa Ailu-poron kesäseikkailu, jossa etsitään Ailun kaveria Possua Levin upeissa maisemissa ja joka tarjoaa ikimuistoisen seikkailupäivän koko perheelle. Lisäksi hotellin ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet lasten ulkoleikkeihin ja seikkailuihin.

Ailu Family Fun -leikkimaailma

Levi Hotel Span Ailu Family Fun on lasten oma seikkailu- ja leikkimaailma, josta löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneeseen hauskanpitoon. Ailu Family Funissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Leikkimaailmassa pääset mm. rakentamaan iglun, kiipeilemään lumihiutaleessa, peuhaamaan vaahtomuovialtaassa ja heittelemään lumipalloja ihan luvan kanssa! Voit tulla yhdessä lapsesi kanssa leikkimaailmaan pitämään hauskaa tai jättää lapsesi leikkimaailman lapsiparkkiin.

Levi_Hotel_Spa_Ailu_Family_Fun

Seikkailulabyrintti ja pallomeri

Mikä olisikaan lasten mielestä parempaa kuin seikkailulabyrintti tai pallomeri! Sukella pallomereen tai lähde tutkimaan seikkailulabyrintin toista kerrosta ja liu’u lopuksi alas liukumäkeä pitkin. Seikkailulabyrintti ja pallomeri tarjoavat iloista tekemistä myös perheen pienemmille!

Levi_Hotel_Spa_seikkailulabyrintti

Keilaus

Lataa paras kierteesi ja pistä keilapallo pyörimään! Ailu Family Funin sisäänpääsyyn kuuluu myös keilarata, silloin kun keilaradat ovat avoinna. Nappaa kengät jalkaasi telineestä ja suuntaa radalle kaatamaan keiloja. Keilailu on mukava koko perheen laji - lapsista isovanhempiin. Tarkistathan keilaratojen aukioloajat vastaanotostamme.

Levi_Hotel_Spa_keilaus

Pelit ja konsolit

Kun vaahtomuovialtaassa pomppiminen tai lumipallojen heittely väsäyttävät, leikkimaailmassa pääset myös rentoutumaan mm. PlayStation ja Nintendo -pelikonsoleja pelailemalla. Valitse oma iglusi, ota hyvä asento ja heittäydy pelien maailmaan.

Levi_Hotel_Spa_pelikonsolit

Kylpylä

Kylpylästämme löydät sopivan altaan sekä tekemistä kaikenikäisille lapsille. Lasten omasta altaasta löydät vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin ja vauhtihirmuille löytyy tietenkin vesiliukumäki! Hurjien vesiseikkailuiden ja polskimisen päätteeksi on mukava suunnata koko perheen kesken rentoutumaan ulkoporeammeisiin.

Levi_Hotel_Spa_kylpyla_1920x1280

Activity Park

Miten olisi päivä Activity Parkissa? Hotellin lähettyviltä löydät monen monta hauskaa aktiviteettia Levin Activity Parkista, mm. seikkailupuiston, fisbeegolfpuiston sekä lasten leikki- ja liikennepuiston. Seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja liidetään erikoispitkillä vaijeriliuilla. Lasten liikennepuisto tarjoaa vauhdikasta menoa polkuautoilla ja liikennepuiston vieressä puolestaan kiipeillään Lappsetin leikkitelineillä.

Levi-Traffic-park-with-pedal-cars-for-children-1920x1280

Ailu-poron kesäseikkailu

Lapsille on myös tarjolla huikea kesäseikkailu, joka tempaa myös vanhemmat mukaansa. Kesäseikkailussa etsitään Ailu-poron kaveria Possua, joka puuhailee eri aktiviteettien parissa Levillä. Luvassa on ikimuistoinen seikkailupäivä koko perheelle. Katso yhdessä lastesi kanssa Ailu-poron kesäseikkailuanimaatio alla ja ilmoittaudu mukaan seikkailuun! 


Ailu-poron kesäseikkailu sisältyy automaattisesti kesäkaudelle 15.6.2019 eteenpäin tehtyihin 3 tai useamman hotelliyön varauksiin standard- tai superior-huoneissa tai juniorsviitissä. Varaa vähintään 3 yötä alkaen: 2 aikuista + 1 lapsi 123 € / vrk sis. majoituksen aamiaisella, Ailu-poron kesäseikkailun sekä sisäänpääsyn kylpylään. Varaa perheesi kesäseikkailu tästä tai kysy lisää hotelli@levihotelspa.fi, puh. 016 646 301!

Lataa tästä Ailun kesäseikkailun esittely!  Ailu-poron apulaiset saavat kaikki seikkailuun mukaan kivaa Ailu-tavaraa ja palkinnoksi on lisäksi varattu mukavia Ailu-aiheisia palkintoja.

ailu

 

Burger King

Hauskan päivän kruunaa tietenkin maistuvat burgerit! BURGER KING® -ravintolassa sinä olet kingi ja päätät itse, millaisen hampurilaisen haluat - mahdollisuuksia on monia. Lapsille ravintolasta löytyy tietenkin omat lastenateriat leluineen.

Levi_Burger_King

 

Tutustu myös: 

6 syytä valita Lappi rantalomakohteiden sijaan

Kotimaassa on helppoa rakentaa hauska ja ikimuistoinen loma koko perheelle ja vieläpä vertailun kestävään hintaan. Kaikki lähtee sinun valinnoistasi, ja ennen kaikkea oikean kohteen valinnasta. Miksi kannattaa valita juuri Levi seuraavan perheloman kohteeksi? Tsekkaa tästä!

Lataa myös maksuton opas ja tutustu käteviin vinkkeihin, joilla saat lastesi mobiililaitteet pysymään lomalla kiinni!

Perheloman selviytymisopas leikki-ikäisten vanhemmille

Miten valita oikea kotimaan kohde ja varmistaa perheloman onnistuminen? Bonuksena maksuton Perheloman selviytymisopas leikki-ikäisten vanhemmille! 20 vinkkiä, jotka saavat lomasi onnistumaan. 

 

Levi Hotel Spa Perheet