Tiedote - Design Hotel Levi

01.04.2019 designhotel2

Uusi upea Design Hotel Levi valmistuu kovaa vauhtia ja uuden hotellin myötä, olemme päättäneet ottaa huomioon ympäristöasiat vieläkin enemmän. Tämän vuoksi tulemme vähentämään lämmityskustannuksia, sekä Levi Hotel Spassa että Design Hotel Levissä.

“Tämä tarkoittaa konkreettisesti sitä, että Design Hotel Levin huoneiden lämpötilaa tiputetaan, kylpylän lämpötiloja säädetään, sekä tulemme säästämään myös ruoan valmistukseen käytettävissä lämmityskuluissa”, kertoo toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Toimitusjohtaja Sanna Leinonen kertoo myös syitä tulevan uudistuksen taustalta “Haluamme ottaa ympäristön sekä asiakkaamme huomioon vieläkin paremmin. Asiakkaan ei tarvitse hakea elämyksiä yöpymällä lumilinnassa, koska voimme taata samankaltaisen elämyksen myös uudessa hotellissamme. Lisäksi on tutkittu, että viileässä nukkuminen on hyväksi terveydelle”.

Asiakkaille nämä muutokset tarkoittavat seuraavia uudistuksia: Uuden Design Hotel Levin hotellihuoneiden lämpötilat säädetään +10 asteeseen, eikä lämpöä ole jatkossa mahdollista säätää.

Classic Pizza Restaurantin pizzauunit lämmitetään jatkossa vain 80 asteeseen, joten pizzan valmistus kestää jatkossa normaalia kauemmin. Huomioittehan tämän tullessanne ruokailemaan, mahan ei kannata olla täysin tyhjä, jotta odotus sujuu mukavammin.

Aamiaiselta poistamme kokonaan lämpimät ruoat, ulos pystytämme kuitenkin avotulen, joten halukkaat saavat keittää aamupuron Joikun oven edustalla. Huom! Aamupuuron keittomahdollisuus tarjolla vain talvisesonkina ja vain Design Hotel Levin asiakkaille.

“Jo nuoruusvuosina tutustuin läheisesti haaleaan nuotiomakkaraan, se teki lähtemättömän vaikutuksen” toteaa ravintoloiden uudistuksesta liiketoimintajohtaja Juha Partanen. “Uskon vakaasti, että tulevaisuuden fine dining-genressä haalea on uusi musta”.

Kylpylässä tulemme pitämään ikkunat auki ympäri vuoden. Tämä viilentää altaiden lämpötiloja, joten suosittelemme kylpyläkävijöitä uimaan uimasukat jalassa. Saunat lämmitetään jatkossa vain 30 asteisiksi, veden heitto kiukaille ehdottomasti kielletty! Näin voimme taata tasaisen lämpötilan koko päiväksi.

Design Hotel Levi avataan 1.11.2019, jossa on uudet vastaanottotilat, 50-hengen kokoustila ja 77 huonetta.

Lisätiedot
Tarja Syrjänen, Sales and Marketing Director
tarja.syrjanen@levihotelspa.fi
tel. +358 40 5200293

Design Hotel Levi Tiedotteet