6 syytä valita kesän perheloma Levillä ja jättää rantaloma väliin

22.05.2019 khlt_7819

Olemme kaikki joskus kuulleet väitteen, että kotimaan matkailu olisi kalliimpaa tai tylsempää kuin Etelä-Euroopan rantalomapaketit. Näin voi joissain tapauksissa ollakin, mutta sen ei tarvitse olla kumpaakaan. Kotimaassa on helppoa rakentaa hauska ja ikimuistoinen loma koko perheelle ja vieläpä vertailun kestävään hintaan. Kaikki lähtee sinun valinnoistasi, ja ennen kaikkea oikean kohteen valinnasta.

Tässä 6 syytä, miksi kannattaa valita juuri Levi seuraavan perheloman kohteeksi:

 1. Perheloma Levillä on helppo tehdä edullisesti
  Pakettimatkatarjoukset lentoineen ja hotelleineen voivat olla välillä halpoja, mutta perheellä matkustettaessa matkan kokonaiskustannukset kasaantuvat yleensä Etelä-Euroopan turistikohteissa nopeasti. Lapin kesässä menoerät tulevat pääasiassa majoituksesta ja matkasta itse kohteeseen. Erilaiset harrasteet ja aktiviteetit ovat varsinkin lasten kanssa ovat edullisia. Varaa siis majoitus ja matkat mahdollisimman hyvissä ajoin, saavuitpa lentäen tai junalla.

  Jos matka suuntautuu Levi Hotel Spahan, hotellin maksuton lastenohjelma ja Levin tunturikeskuksen valtava kohtuuhintaisten ulkoilma-aktiviteettien tarjonta pitävät huolen siitä, että kaikilla perheenjäsenillä riittää hauskaa tekemistä. Samalla loman kokonaiskustannukset pysyvät kurissa.

 2. Leviltä löytyy laadukasta lapsille suunniteltua ohjelmaa
  Perhelomalla on iso etu, jos kohteesta löytyy lapsille varta vasten suunniteltua ohjelmaa. Levi Hotel Spa tarjoaa lapsille huikean kesäseikkailun, joka tempaa myös vanhemmat mukaansa. Etsi lapsesi kanssa Ailu-poron kaveria Possua hotellin lähiympäristössä ja nauti samalla ulkoilmasta Lapin upeissa maisemissa. Luvassa on ikimuistoinen seikkailupäivä koko perheelle. Katso Ailu-poron kesäseikkailun animaatio lastesi kanssa tästä ja kysy lisää! Levi Hotel Spasta löydät myös Ailu-poron oman Ailu Family Fun -leikkimaailman. 

  Ailu-poron kesäseikkailu sisältyy automaattisesti kesäkaudelle 15.6.2019 eteenpäin tehtyihin 3 tai useamman hotelliyön varauksiin standard- tai superior-huoneissa tai juniorsviitissä. Varaa vähintään 3 yötä alkaen: 2 aikuista + 1 lapsi 123 € / vrk sis. majoituksen aamiaisella, Ailu-poron kesäseikkailun sekä sisäänpääsyn kylpylään. Varaa perheesi kesäseikkailu tästä tai kysy lisää hotelli@levihotelspa.fi, puh. 016 646 301!
 1. Leviltä löytyy Suomen suurin ympärivuotinen aktiviteettikeskus kätevässä ja kompaktissa paketissa
  Levi tarjoaa valtavan valikoiman erilaista ohjelmaa. Kylpylähotelli Levi Hotel Spa tarjoaa laadukkaan lapsille suunnitellun ohjelman lisäksi kylpylän koko tarjonnan hyvinvointipalveluineen, keilaradan, Ailu Family Fun -leikkimaailman sekä useita ravintoloita. Levi Hotel Spa sijaitsee Suomen suurimmassa ympärivuotisessa aktiviteettikeskuksessa, jolloin mukavaa ulkoilmatekemistä riittää koko perheelle: kesäkelkkailusta maasto- ja fatbike-pyöräilyyn, eri urheilulajeihin sekä kiipeilyyn yhdessä Euroopan laajimmista seikkailupuistoista. Lisäksi Levin ympäristöstä löytyy kattava valikoima muita vaihtoehtoja, kuten vierailuja huskyfarmille, erilaisia safareita tai vaikkapa kuumailmapalloilua. Levillä on helppo rakentaa ikimuistoinen loma koko perheelle!
 1. Perhelomalla turvallisuudella ja ruoan puhtaudella on merkitystä
  Kansainvälisesti mitattuna on vaikeaa löytää yhtä turvallista lomakohdetta kuin Suomi. Suomessa ei tarvitse miettiä onko jotain turvallista syödä tai onko lasten turvallista leikkiä keskenään ulkona. Lukuisat kansainväliset tutkimukset vahvistavat, että Suomi on maailman turvallisimpia maita monella eri mittarilla mitattuna. Suomi on maailman turvallisin maa (Maailman talousfoorumi 2017) ja Suomessa on yksi maailman pienimmistä riskeistä luonnononnettomuuksille (INFORM Global Risk Index Results 2018). Suomessa on myös maailman paras ilmanlaatu (Maailman terveysjärjestö WHO2018sekä Euroopan puhtain ruoka (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto 2017).
 1. Monelle suomalaiselle Levi tarjoaa ainutlaatuisemman loman kuin perus rantalomapaketit
  Itä-Suomen yliopiston vuonna 2016 julkaisemassa tutkimuksessa lähes puolet vastaajista kertoi kokeneensa edellisellä Lapin lomallaan jotain erityisen elämyksellistä ja mieleenpainuvaa. Kesäisen Lapin ainutlaatuinen luonto, yötön yö, kirkas arktinen valo ja huikeat maisemat ovat jotain mikä täytyy kokea itse. Silti moni suomalainen ei ole koskaan käynyt Lapissa, varsinkaan kesällä. Suosittelemme Lappia lämpimästi, sillä se tarjoaa todennäköisesti nykypäivän suomalaiselle mieleenpainuvampia kokemuksia kuin monet tutuksi tulleista Etelä-Euroopan pakettilomakohteista!

 2. Vastuullinen matkailu ja hiilijalanjälki
  Matkailijat ovat nykyään tietoisempia valintojensa eettisyydestä ja ekologisuudesta. Vaikka Lappiin lentäisi, lyhyellä matkalla on silti merkittävästi pienempi hiilijalanjälki. Suomessa voit myös olla varma palveluntuotantoketjun vastuullisuudesta. Kun matkustat Suomessa, tuet samalla suomalaista työllisyyttä.

Ailu-poron kesäseikkailu sisältyy automaattisesti kesäkaudelle 15.6.2019 eteenpäin tehtyihin 3 tai useamman hotelliyön varauksiin standard- tai superior-huoneissa tai juniorsviitissä. Varaa vähintään 3 yötä alkaen: 2 aikuista + 1 lapsi 123 € / vrk sis. majoituksen aamiaisella, Ailu-poron kesäseikkailun sekä sisäänpääsyn kylpylään. Varaa perheesi kesäseikkailu tästä tai kysy lisää hotelli@levihotelspa.fi, puh. 016 646 301!

 

opas

Lataa maksuton: Koko perheen muistilista ruutuajan hallintaan!

Miten vähentää lasten ruutuaikaa onnistuneesti? Miten saada lapset innostumaan muusta kuin virtuaalisesta tekemisestä? Aktiivinen ulkoilmaloma on erinomainen tilaisuus vähentää lasten ruutuaikaa.

Lataa tästä maksuton opas ja tutustu käteviin vinkkeihin, joilla saat lastesi mobiililaitteet pysymään lomalla kiinni!

 

Tutustu myös: Perheloman selviytymisopas leikki-ikäisten vanhemmille

Miten valita oikea kotimaan kohde ja varmistaa perheloman onnistuminen? Bonuksena maksuton Perheloman selviytymisopas leikki-ikäisten vanhemmille! 20 vinkkiä, jotka saavat lomasi onnistumaan. 

 

Levi Hotel Spa