5 vinkkiä, joilla rakentaa kesällä unelmien perheloma Lapissa!

07.05.2019 selviytymisopas

Tiesitkö, että kotimaanmatkailu on tällä hetkellä yksi kuumimpia ja kasvavimpia lomailutrendejä? Jos sinulla on ollut aikaisemmin huonoja kokemuksia kotimaan kohteista, suosittelemme tutustumaan seuraaviin 5 vinkkiin, joilla järjestät ikimuistoisen ja onnistuneen perheloman Suomessa!

 1. Valitse kohde, joka on ainutlaatuinen.
  Itä-Suomen yliopiston vuonna 2016 julkaisemassa tutkimuksessa lähes puolet vastaajista kertoi kokeneensa edellisellä Lapin lomallaan jotain erityisen elämyksellistä ja mieleenpainuvaa. Kesäisen Lapin ainutlaatuinen luonto, yötön yö, kirkas arktinen valo ja huikeat maisemat ovat jotain, joka täytyy kokea itse. Silti moni suomalainen ei ole koskaan käynyt Lapissa, varsinkaan kesällä. Kesäinen Lappi tarjoaa hyvällä todennäköisyydellä nykypäivän suomalaiselle mieleenpainuvampia kokemuksia kuin monet tutuksi tulleista Etelä-Euroopan pakettilomakohteista.
 1. Selvitä, millainen on kohteen ohjelmatarjonta lapsille ja aikuisille.
  Perhelomalla on iso etu, jos kohteesta löytyy lapsille varta vasten suunniteltua ohjelmaa. Esimerkiksi Levi Hotel Spa tarjoaa lapsille huikean kesäseikkailun, joka tempaa myös vanhemmat mukaansa. Etsi lapsesi kanssa Ailu-poron kaveria Possua hotellin lähiympäristössä ja nauti samalla ulkoilmasta Lapin upeissa maisemissa. Luvassa on ikimuistoinen seikkailupäivä koko perheelle. 

  Ailu-poron kesäseikkailu sisältyy automaattisesti kesäkaudelle 15.6.2019 eteenpäin tehtyihin 3 tai useamman hotelliyön varauksiin standard- tai superior-huoneissa tai juniorsviitissäVaraa vähintään 3 yötä alkaen: 2 aikuista + 1 lapsi 123 € / vrk sis. majoituksen aamiaisella, Ailu-poron kesäseikkailun sekä sisäänpääsyn kylpylään. Varaa perheesi kesäseikkailu tästä tai kysy lisää hotelli@levihotelspa.fi, puh. 016 646 301!

  Levi Hotel Spasta löydät myös Ailu-poron oman Ailu Family Fun -leikkimaailman. Lasten ohjelman lisäksi Levi Hotel Spa on monipuolinen kylpylähotelli kylpylä- ja hyvinvointipalveluineen sekä ravintoloineen ja keilaratoineen. Sijaitsemme Suomen suurimmassa ympärivuotisessa aktiviteettikeskuksessa, jolloin mukavaa ulkoilmatekemistä riittää koko perheelle: kesäkelkkailusta maasto- ja fatbike-pyöräilyyn, eri urheilulajeihin sekä kiipeilyyn yhdessä Euroopan laajimmista seikkailupuistoista. Lisäksi Levin ympäristöstä löytyy kattava valikoima muita vaihtoehtoja, kuten vierailuja huskyfarmille, erilaisia safareita tai vaikkapa kuumailmapalloilua. Levillä on helppo rakentaa ikimuistoinen loma koko perheelle!
 1. Selvitä, millaisia majoitusvaihtoehtoja hotelli tarjoaa perheille.
  Sopiva majoitus on useimmiten tärkeimpiä perheloman onnistumiseen vaikuttavia tekijöitä. Hotellihuone kannattaa valita siten, että perheen pienimpien päiväunet tai aikainen nukkumaan meno eivät vaikuta muiden perheenjäsenten tekemisiin enempää kuin tarpeellista.

  Levi Hotel Spa tarjoaa yhdistettäviä vierekkäisiä huoneita perhetarjouksin sekä kohtuuhintaisia perhehuoneita, joissa päiväunilla oleva lapsi voi nukkua rauhassa toisessa huoneessa. Lisäksi perhehuoneen minikeittiö mahdollistaa lasten ruokailut joustavasti. Kysy lisää yhdistettävistä huoneista ja muista lapsiperheen majoitusvaihtoehdoista hotelli@levihotelspa.fi, puh. 016 646 301.
 1. Selvitä parhaat liikenneyhteydet kohteeseen.
  Kohteen liikenneyhteyksillä on iso merkitys perheloman onnistumiseen. Leville on helppo saapua, paitsi omalla autolla, myös helposti ja nopeasti lentämällä Kittilän lentoasemalle, tai esimerkiksi junalla Rovaniemelle, josta linja-autoyhteys Leville.
 1. Varaa ajoissa ja optimoi kustannukset.
  Varaa majoitus ja matkat mahdollisimman hyvissä ajoin, sillä näin varmistat parhaat tarjoukset. Lapsiperheen kannattaa kuitenkin myös olla valmis satsaamaan sopivaan majoitukseen, sillä oikeanlainen majoitusratkaisu vaikuttaa koko perheloman onnistumiseen ratkaisevasti. Yhdistettävät huoneet tai kohtuuhintainen perhehuone erillisillä makuutiloilla mahdollistavat päiväunet perheen pienimmille sekä mukavan loman myös muille perheenjäsenille. Tiedustele myös hotellista eri perhelomavaihtoehtoja, jotta hinta ja perheenne tarpeet voidaan sovittaa mahdollisimman hyvin yhteen. Jos matka suuntautuu Levi Hotel Spahan, hotellin lastenohjelma ja Levin tunturikeskuksen valtava ulkoilma-aktiviteettien tarjonta pitävät huolen siitä, että kaikilla perheenjäsenillä riittää hauskaa tekemistä!

 

Lataa maksuton PERHELOMAN SELVIYTYMISOPAS!

opas

Parhaimmillaan loma tarjoaa koko perheelle paitsi mukavaa ja kiireetöntä yhdessäoloa myös lapsille tilaisuuden oppia monenlaista hyödyllistä.

Lataa tästä maksuton perheloman selviytymisopas leikki-ikäisten vanhemmille! Oppaasta löydät 20 hyödyllistä – ja osin myös lasten kannalta opettavaista – vinkkiä, joiden avulla järjestät onnistuneen ja hauskan loman leikki-ikäistesi kanssa!

 

Levi Hotel Spa