Kupliva Levi on seikkailua, samppanjaa ja seuraelämää! – 4 vinkkiä tyylikkääseen Lapin lomaan ruska-aikaan pariskunnille ja aktiivisille aikuisille

16.08.2019

Levi tarjoaa syksyn lomille ainutlaatuiset puitteet, joissa yhdistyvät Lapin luonto, aktiviteetit ja toiminta, sekä kaupunkimainen ravintola- ja viihdetarjonta.   

Kokosimme tähän 4 vinkkiä pariskunnille ja aktiivisille aikuisille, joilla rakentaa ainutlaatuinen ruskakauden loma Lapissa – ja tehdä se tyylillä!

  1. Seikkaile ja sporttaa Suomen suurimmassa ympärivuotisessa aktiviteettikeskuksessa.Tekemistä riittää kesäkelkkailusta fatbike-sähköpyöräilyyn, yhteen Euroopan laajimmista seikkailupuistoista, alamäki- ja enduropyöräilyyn, skeittipuistoon sekä erilaisiin urheilulajeihin ja safareihin aina kuumailmapalloiluun saakka.

  2. Ulkoile tinkimättä mukavuuksista. Yhä useampi kävijä viettää aktiivisen päivän luonnossa, vaikkapa patikoiden tai fatbikella, kokkailee nuotiolla lounaaksi laadukkaan aterian sopivasti esivalmistelemistaan raaka-aineista ja palaa sitten hotelliin, jossa odottavat sauna, kylpylä, fine dining ja valkoiset lakanat. Tutustu Levi Hotel Span huoneisiin, kylpylään ja ravintoloihin tästä!

  3. Hienovarainen ruokahifistely toimii myös nuotiolla! Leiriruoka voi olla muutakin kuin ”lisää vesi" -tyyppisiä ratkaisuja. Siirtymisen aikaiset nopeat ruokailut erikseen, mutta jos yhdessä valmitettu erikoisateria leirissä ei kuulosta täysin huonolta idealta, niin tässä on yksi idea ammattilaisen ottein esivalmistellusta ja leirissä nopeasti valmistuvasta herkusta. Lataa kaakkoisaasilainen patikkareseptimme notskille tästä! Resepti toimii myös hyvänä mallina muiden reseptien muokkaamiseen leirinuotiolle.

  4. Patikan jälkeen on tietenkin aika after-patikan! Aktiivisen ulkoilmapäivän jälkeen artesaanidrinkit, ehkä lasilliset kuohuvaa ja sitten tanssimaan! Levi tarjoaa Tunturi-Lapin laajimman tarjonnan vilkasta yöelämää ja livemusiikkia.

Lataa kaakkoisaasialainen erikoisreseptimme notskille!

Yhden tai kahden päivän patikoille mahtuu mukaan helposti enemmän monenlaista ruokaan liittyvää. Myös pidemmillä jotoksilla kunnon kokkailu onnistuu, varsinkin jos patikoijia on useampia ja ruoka-aineet on mahdollista jakaa niin, ettei kenellekään tule liikaa ylimääräistä kannettavaa. Tällöin aterioiden suunnittelussa ei ole rajana juuri enää kuin mielikuvitus.

Pieteetillä valmistettu ateria huikeissa maisemissa? Onnistuu! Lataa tästä kaakkoisaasialainen ateriaehdotuksemme ja lisää patikkareissuun kunnon ripaus jotain erityistä!

pad-thai

Levi Hotel Spa